Пол Уесли (Стефан Салваторе)

    Пол Томас Василевски е американски актьор, роден на 23 юли 1982, най- добре познат за ролите си като Арън Корбет в минисериала „Паднал“ (на английски: Fallen) и като Стефан Салватор в сериала „Дневниците на вампира“.

Пол Уесли е роден и израснал в Ню Джърси САЩ. Има една по- голяма сестра, Моника, и две по- малки, Джулия и Леа.

Уесли е учил в академията „Christian Brothers“ и гимназията „Marlboro“. През първата си година в гимназията, Уесли е прослушан за сапунената опера „Guiding Light“, за ролята на Макс Никерсън. Премества се в гимназия „Lakewood“, защото училището може да се съобрази с актьорския му график. Завършва там през 2000 и започва да учи в Rutgers University, но с подкрепата на родителите си напуска след първия семестър, когато разбира, че може да изгради актьорска кариера.

През 2005, той започва да се представя като Пол Уесли. Когато е попитан защо е избрал за професията си, името Пол Уесли, той отговаря, че рожденото му име се произнася твърде трудно и е помолил семейството си да го смени.

Обича да играе хокей на лед и да кара сноуборд. Изявява интерес и към писането на сценарии и продуцирането. Пол обича да прекарва времето си на площадката на Дневниците на Вампира.

Стефан Салваторе

Стефан Салваторе е вампир, който има връзка с Елена, брат на Деймън, а в трети сезон се връща към старото си „аз“ . Млад, сексапилен, изцяло в духа на чаровните вампирски персонажи напоследък, но за разлика от брат си има добро сърце и обича хората. Не се храни с човешка кръв, а с такава на животни, въпреки че това отслабва свръхестествените му сили. Влюбва се в Елена, но тайната, която крие от нея, е на път да унищожи любовта им.

Advertisements
Categories: Актьори | Вашият коментар

Навигация

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: